Barnfotografering

 

Tiden då barnen är små passerar så fort. Det är lätt att barnens första år bara plötsligt är förbi utan att man har tagit sig tid att föreviga det hos en fotograf. Härliga barnbilder blir kära minnen som man kan njuta av hela livet. Vid barnfotografering avsätter jag alltid lite extra tid för att hinna skapa ett förtroende mellan mig och barnet och så att barnet får lära känna den nya miljön. Det måste få ta lite tid att fånga det lilla extra…
   

En digital bild ingår vid köp av något av våra album. Bilden är optimerad för att användas t.ex. som bakgrundsbild på datorn, på Facebook eller liknande.

 

Priser 2014:

 

Fotografering samt 1 förstoring 18x24/24x24 (värde 450kr) 1295:-

(gäller fotografering av ett barn samt enstaka gruppbild med föräldrar/syskon)

 

Vid Syskonfotografering tillkommer 650kr/syskon jag tar då individuella porträttbilder på syskonet och

en extra förstoring 18x24/24x24 (värde 450kr) ingår.

Välj ut de 8 bilder ni gillar bäst och jag monterar bilderna i storlek 10x13/13x13cm

i ett svart eller vinrött 18x20cm album, konstläder. 950:- (bilder för 1200:-)

 

Dubbla antalet bilder i albumet för endast 600kr

 

4 bilder 13x13 cm inramade i en svart

serieram med vit passepartout. 975:-

 

Lågupplösta bilder (30st 10x13 72dpi) på CD 950kr

(gäller bilder från samma fotografering)

 

Högupplösta bilder (30st 24x30 240dpi) på DVD 4950kr

(gäller bilder från samma fotografering)

 

 

Fler erbjudanden och möjligheter till album och ramar finns...

 

 

   

 

 

 

Tips vid barnfotografering:

När det gäller fotografering av barn är det viktigt att ni bokar en tid på dagen som passar ert barn. Det brukar vara lättast och bli bäst om barnet är både mätt och utvilat.

Barnets kläder väljer ni efter eget tycke och smak men ett tips är att de ska vara sköna för barnet. Välj gärna lite diskreta kläder, undvik kraftigt mönstrade eller stora tryck på kläderna. På de allra minsta barnen brukar jag ta några diskreta och klassiska nakenbilder. Därför kan det vara bra att tänka på att barnets kläder och blöja inte sitter för hårt eftersom det då lätt blir röda märken. Vintertid är det även bra att tänka på att barnets mössa inte bör sitta så hårt att det blir ränder i pannan. Önskar ni bilder tagna utan blöja tänk på att ta med en egen fäll eller filt.

Fotografering av ettåringar är mycket spännande och många olika möjligheter ges eftersom barnet har utvecklas ganska mycket och kan stå lutade mot saker eller till och med gå. Jag brukar ta olika typer av bilder från riktigt nära ansiktsporträtt till helfigursporträtt. Om man känner för lite variation ges det tid att göra ett klädbyte mitt i fotograferingen. Jag har en hel del rekvisita men det kan vara bra om favoritnallen/snutten och en favoritleksak får följa med.  

 

 

 

              

 


HEM  -  BRÖLLOP  -  MORGONGÅVAPORTRÄTT  -  STUDENT  -  GRAVID  -  PRISER  -  OM OSS  -  KONTAKTCOPYRIGHT 2005 LINDH

ALLA TEXTER OCH BILDER PÅ DENNA HEMSIDA ÄR SKYDDADE ENLIGT UPPHOVSRÄTTSLAGEN (1960:729) VILKET INNEBÄR ATT DE EJ FÅR ANVÄNDAS UTAN STUDIO LINDHS SAMTYCKE